Lastminuterecept voor als je vrienden op bezoek krijgt: geen werk en ongelooflijk lekker.
Wel, ze had ergens wel gelijk, het is echt enorm lekker. Alleen vond ik dat het voor een 'last minuterecept' nog iets sneller mocht gaan dan de bereidingstijd die zij voorziet in haar boek (in totaal 45 minuten tussen starten met koken en aan tafel gaan...). Het gerecht moest namelijk nog 30 minuten in de oven... Tijdens de werkweek vind ik dat te lang duren, dus dacht ik even na over een andere bereidingswijze, die ervoor zorgde dat we binnen 20 minuten aan tafel konden gaan. Joepie! Lang leve de snelle en lekkere recepten!
Voor het recept heb je het volgende nodig:
- Witte vis voor 4 personen (bv. kabeljauw)
- Bakje kerstomaatjes
- Blik kokosmelk (400 ml)
- Limoensap van 1 limoen (ik gebruikte dit uit een flesje, nog net iets sneller)
- Bosjes verse kruiden (dille, koriander, peterselie) (dat zijn dus beste wel wat kruiden!)
- Knoflookteentje
- Half visbouillonblokje
- (Eventueel rijst als je er rijst bij wil eten)
Klaar!
Geniet van dit verfijnde gerechtje dat je in 'no-time' op tafel hebt getoverd :)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten